2011. november 11., péntek

Tartalom küldés:

Sziasztok. Gondolom ti is úgy vagytok vle, hogy szívesebben néznétek olyan oldalt, ahol a saját írásaitok látszódnak. Ezt itt megteheted. Küldhetsz be Kritikát, Véleményt, Tutorial videót, kérdést, letöltési linket amik másoknak hasznosak lehetnek. Csak egy dolgot kell tenned: Írnod a jatekkritikak@freemail.hu-ra.
ÉS mi minden kategóriában naponta egyet kiválasztunk és kitesszük a honlapra. Sőt még a kategórián belüli heti legjobb beküldőt is kiválasztjuk. A Top 10 kategóriába a heti megadott játékokra lehet szavazni kommentben vagy e-mailben. A fönt megadott címen. Az újonnan induló kategóriánkon a Chat-en megoszthatjátok egymással játék beli élményeiteket. Kérdéseket tehettek fel. Vagy a honlappal kapcsolatos észrevételeiteket írhatjátok le.
Amikből mi tanulhatunk, és hibáinkat kijavítva, érdekesebbé, jobbá tehetjük az oldalt. A honlap adminja is lehetsz De több információért olvas el az "Admin Jelentkezés" című bejegyzést. De ehhez még annyit hozzátennék, hogy ahhoz, hogy adminok legyetek beszélnetek kell, a honlapról barátaitoknak. Vagy írnotok neki.
Üdv: Admin

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ne használj csúnya szavakat!