2011. november 11., péntek

Mi veri a CODOT?

Vannak Battlefield, Counter Strike, Medal Of Honor rajongók. De a Call Of Duty-sok többségben vannak.
Sokan azt gondolták, hogy majd idén a Battlefield lesöpri a CODOT a dobogórol. De ez nem így lett.
Az emberek sokkal szívesebben játszanak pörgősebb játékokkal, nem pedig olyanokkal amik a Campelésre épülnek. Az EA egy új játékot jelentett be ami idég már kikerül a polcokra. A játék a Team Fortress átdolgozott verziójának tűnik. A címe: OverStrike. A Trailer-ből ítélve egy felnőtt Pixar grafikával megáldott játék lesz.
Az Ea-t egyébként sokan kritizálják azért mert csak folytatásokat ad ki. De azokat is viszik mint a cukrot.
Idén is megismerkedhettünk a játék ipar kisebb cégeivel. Például a THQ-val ami piacra dobta a Homefront nevezetű játékot. Ami elég sok kritikát kapott. De nekem személy szerint tetszett. A többi nagy cég abban reménykedik, hogy majd jövőre tud valami olyat produkálni ami leveri a Call Of Duty-t a dobogóról.
De ez még csak ábránd. Hiszen a Treyarch már nagyban dolgozik a jövő Novemberben kiadni készülő játékán.
Azt még nem lehet tudni, hogy ez az új rész egy újabb Call Of Duty mellék ágat indít el. Vagy folytatja a Black Ops-ot. Az biztos, hogy jobbnak kell lennie mint az előzőnek. Ami sok Call Of Duty rajongó számára csalódás volt. Azt mondják: "Nem volt az igazi". AMi részben igaz is. Mert ez nagyban különbözött az eddig megszokottaktól, ami sokaknak nem tetszett. Szerintem a Call Of Duty is már fogyóban van az ötletekből, hiszen sokan, engem is beleértve azt mondják, hogy a régebbi részek voltak még a legjobbak.
Én is a mai napig előveszem és szívesen játszok a Call Of Duty 2-vel. Nem úgy mint a Bulletstormal amit egy nap alatt meguntam. De lehet, hogy ez a varázsa a COD-nak. Nem lehet megunni. De ez itt a kérdés:
Mi verheti a CODot?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ne használj csúnya szavakat!