2011. november 7., hétfő

Fifa 11 Kritika!

A Fifa 11 a legendássá vállt Fifa sorozat egyik epizódja. Mint azt megszokhattuk, minden évben egyszer kijön egy újabb Focis játék az EA-től. Ez az alkalom mindig Szeptember és November között van.
A játék a Football Fanok és a kisebb 7-11 éves korosztályig terjedő gyerekeknél elterjedt. Persze sok felnőtt is megveszi, de ők tapasztalataim szerint nem játszanak vele sokat. A játék nagy utat tett meg a 96-os és a 11-es Fifa között. Bár az utolsó 3 részben. Csak kisebb apróságokat változtattak a játékon. Ez szinte olyan mintha egy játékot megvennénk 3-szor. Mivel szinte csak a kommentátorok mondanak újdonságokat. Vagy néha bejátszák az edzőt ahogy örjöng. Az Xbox és a Playstationra megjelenő újabb Fifáknál már izzadtság is látszódik az embereken. De ez nem befolyásolja a játék menetét. Bár raktak be pár új módot. De hát végül is a foci az foci!
Nagyon jó "móka" megcsinálni egy bajnokságot EGYSZER. Amikor megnyerjük nagyon örülünk, boldogok vagyunk. De ez a boldogság hamar elmúlik. A játék tudja az embert boldogítani esetekeben, de van amikor nagyon felidegesíti magát rajta az ember és elmegy az egésztől a kedve. Most gondolom az olvasók között sokan gondolhatják azt, hogy nem a FIFA 11-ről írok hanem magáról a sorozatról. Eddig arról írtam mivel gondoltam ismertetem mindenkivel mivel állunk szemben. Rátérek a játékra. A 11-es FIFA nem a legújabb de sokban nem különbözik a 12-től. Szóval arra jutottam, hogy inkább írok a 11-ről. A grafikával nem volt bajom, lényegében nem különbözött a többitől nagyon. A kommentátorok sok fajta szöveget olvasnak és az a jó benne, hogy legalább nem monoton hangon. Ezt díjaztam a játékban. De viszont van amikor egyes mondatokat rossz szituációkba rak be amik néha viccesen néznek ki. Vannak BUG-ok a játékban, igaz nem sok, de van. Pl: Átmegyünk egy emberrel a másikon, belecsúszunk valakibe. A hangok jók, a szurkolók élethűek. Bár nem nagyon mozognak. De az előzőkhöz képest még mindig többet. A menü zenéje jó és a menü pontoké is. Mi magunk is kiválaszthatjuk a nekünk tetsző zenét. A játék élmény egy ideig jó de utánna egy kicsit unalmassá és monotonná kezd válni az egész. Az irányítás egyszerű, gyorsan megszokható, könnyen kezelhető. Főleg Xbox, PSP, PS, platformokon.  De PC-n is egyszerű nem bonyolult.
Összességében:
Grafika: 10/8 (Bugok)
Játék Élmény:   10/6   ( egy idő után unalmas, monoton)
Hangok/Zene:  10/10
Irányítás:   10/10

Ajánlanám-e? Én azt ajánlom, hogy csak a sorozat egyik részét vegyétek meg, mert az újabbak között szinte nincs különbség. De ez egy legendás játék, Egyszer muszáj kipróbálni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ne használj csúnya szavakat!