2011. október 12., szerda

Minecraft Single Player KRITIKA

A Minecraft lényege az, hogy minél töb dolgot összegyűtsél, építgesd a birodalmadat, este pedig öld az ellenséget. Az egész játék kockákból áll. Igen kockákból. Mivel minden négyzet alakú. Mindent kockákból lehet építeni összerakni, lebontani. Az emberünk is kockákból áll, akinek tudunk csinálni fegyvert páncélt stb.
Az igazság az, hogy akinek először nem volt jó benyomása a Minecraft-val. Az bizony törölheti a játékot a gépéről. Mivel ez is egy olyan játék amibe ha először beleszeretsz sokat játszol vele. Ha pedig nem tetszik először, hát másodszor sem fog. Nekem tetszett a játék grafikája, ahoz képest, hogy a Single Player ingyenes.
A stílusa is jó volt, tetszett ez a kocka világ. Az is jó ötlet volt, hogy a szörnyek csak este jöjjenek elő és nappal pedig szét égjenek. Sok anyagból válogathatunk, azokból csinálhatunk bútorokat pl: ajtó, könyvespolc, ablak.
A multiplayer változat is jó, bár ingyenesen csak tört szerverbe lehet belépni. Ahoz is lekell tölteni a Hamachi nevű programot. Összeségében a játék jó, az ötlet jó és a megvalósítás és pompás!
Én csak ajánlani tudom a játékot. De mondom aki először nem fog beleszeretni az soha!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ne használj csúnya szavakat!