2011. október 14., péntek

COD: 15 tipp a Multiplayerhez.

1. Mindig maradj mozgásban!, mert egyrészt sokan gyűlölik a Campereket másrészt egy idő után kifigyelik azt, hogy hol vagy és megölnek.

2. Válaszd a neked legmegfelelőbb fegyvert! Tapasztald ki melyik fegyverrel tudsz a legjobban ölni. És készítsd el vele az összeállításodat.

3. Közelharcnál futkározz összevissza, hogy te ölde meg előbb őt mint ő téged.

4. Sose lőj túl gyorsan ha Sniperrel vagy. Várd ki a megfelelő pillanatot a lövésig mert ha elvéted lehet, hogy észreveszi hol vagy és előbb megöl, mint te őt.

5. Ne nézd sokáig a Ranglistát! Elvonja a figyelmed a játékról és csak arra tudsz majd koncentrálni, hogy leelőzd a másikat. Egyre idegesebb leszel míg a végén feladaod és kilépsz.

6. Játssz kúltúráltan! Ne szólj be csapat társaidnak, vagy ellenfeleidnek még akkor sem ha bénák.
Mert így tudsz jó benyomást kelteni éls így fognak előbb-utóbb meghívni egy klánba.

7. Az egérérzékenységet tedd a neked megfelelőre! Ha neked túl érzékeny vagy túl lassú akkor állítsad be a neked tetsző érzékenységet mert ha nem teszed, nem tudsz majd nyugodtan játszani.

8. A Killstreakot csak akkor használd fel ha fedezékben vagy! Sose a pálya közepén vedd elő a Killstreakedet. Vagy a pályaközepére dobd le a dobozod, mert az könnyen az ellenség kezébe kerülhet.

9. Mindig maradj nyugodt! Sose húzd fel magad, ne idegeskedj még akkor se, hogyha sokszor megölnek egymás után. az idegeskedés miatt mégkevésbé fog menni a játék.

10. Ne bízd el magad! Az sem jó, hogyha elbízod magad mert a végén lehet, hogy a Scoreboardon nagyot fogsz csalódni.

11.Tapasztald ki a pályákat! Tapasztald ki, hogy egyes pályákon meliyk bevett útvonalon szoktál sokat ölni, hol szoktál Killstreakeket szerezni. ÉS próbálj azon az útvonalon menni.

12. Sose hidd azt, hogy nem látnak! Ha azt hiszed biztonságban vagy senki sincs mögötted és hirtelen megölnek az nagyon megtudja ilyeszteni az embert. Inkább néha nézz magad mögé.

13. Nézd a radart! A radaron látszódnak az ellenségek sokszor a radar miatt találod meg őket. Néha érdemes rápillantani.

14. Először játszd ki a SIngle PLayert! Ajánlott, hogy a Multizás előtt a Single Playert végig vigyed, hiszen akkor már a játékot, a fegyvereket megtapasztalod és némi tapasztalattal fogsz a Multiplayer világába betérni.

15. Ha unod a játékot, vagy már belefáradtál, hagyd abba! Nem jó ha túl sokat játszol, egy részt neked sem tesz jót. Másrészt a teljesítményed is romlik a játékban.Hiszen az ujjaid is elfáradnak egy idő után és begörcsölnek.

Ezekre ügyelj játék közben. Ha neked vannak saját tanácsaid játékokra írd meg nekünk a jatekkritikak@freemail.hu-ra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ne használj csúnya szavakat!