2011. november 7., hétfő

A COD MW3 holnap a boltokban.

Holnap az-az 11-08-án fog kijönni a Call Of Duty azon belül is a Modern Warfare sorozat legújabb gyöngyszeme. A játék nagyon nem tér el az előző részektől. Bár itt már a nagyobb városokban lövöldözhetünk.
Pl: Berlin, New York, Párizs, London. A Trailer és Gameplay videókból itélve az Infinity Ward most nem a grafikára helyezte a hangsúlyt. Hanem a látványos megoldásokra, élvezetes pályákra és a Multiplayerre.
De egy ilyen híres nagy hírű játéknál, aminek eleve nagyon jó a grafikája minek fokozni? Ezt gondolhatták a készítők is mivel a grafika az MW1 grafikájához hasonlít. Viszont MW3-ban több mód, fegyverSingle Player pálya lesz. Bár észre lehetett venni, hogy az előző részekben a pályákon belüli tárgyak változtak meg csak. De a pályák alakja és összetétele lényegében ugyanaz maradt. PL: Call Of Duty 2 Carentan. Call Of Duty MW1
Chinatown. A játékról pár helyről érkeztek rossz visszajelzések de az emberek többsége szerint a Call Of Duty-t már nem lehet fokozni. A Youtubeos videókat amikben az MW3-at mutatják be vagy a Trailerje van. Azoknál elég sok rossz szavazat látható. De ez csak lehet, hogy első benymoás. Kitudja?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ne használj csúnya szavakat!