2011. október 16., vasárnap

Team Fortress 2 Kritika (vélemény)

A Team Fortress nevű játékot már ingyenesen le lehet tölteni a Steam programmal. De az a hátránya van, hogy nem tudunk cuccokat venni és új fegyvereket emberünkhöz. A cucc az nem baj, hiszen az csak az emberünk kinézetét teszi jobbá. De viszont vannak, olyan "páncélok" amik az emberedet védik. Akkor ha nem tudsz új fegyvereket beszerezni, akkor elég nagy hátrányban leszel a többiekhez képest. Szóval javaslom, hogy vegyétek meg, mert már olcsó is.
De térjünk a játék részleteire.A játék grafikájára a készítők rajzosabb sílust választottak.
Nem lett olyan élethű, de mind ettől a rajzos grafikától, hangulatos és egy fajta jó benyomása lesz az embernek amikor játszik. A játéknak csak úgy van Single Player módja, hogy Botok ellen lehet ugyanazokon a Multiplayer pályákon játszani, amiken egyébként rendes ellenfelekkel szoktál. De ez a játék eleve Multinak készült szóval ezzel nincs baj. A Multiplayernek sok pályája és sok módja van. Elég sok kaszt van, amikeknek mind megvan a saját különleges képességük.
Sok szerver van és szerencsére akad köztük magyar is. Nagyon sok magyar játszik a játékkal szóval sokszor összeakad velük az ember a játék folyamán.
Eddig csak jókat írtam a játékról, de jöjjenek a rossz tulajdonságai.
Először is a harcok  így néznek ki: megyek, megyek lövök, eltalálnak, visszamegyek, újra előre megyek, eltalálnak, megölnek. De ez nagyon gyorsan szokott történni. Nagyon könnyű meghalni a játékban. Szinte percenként hal meg benne az ember. Ettől az ember idegessé válik és egy idő után megunja és abba, hagyja a játékot. A másik nagy probléma az, hogy elég sokáig tölti a pályákat. Volt amikor 5 percet vártam arra, hogy betöltsön egy pályát. Ez nagyon unalmas és idegesítő. Mert közben az ember csak arra tud gondolni, hogy töltsön már, töltsön már. A játéknak még nem beszéltem az egyik előnyéről, azon kívül, hogy Steam-es.
Az egész magyarosítva van. Szóval azok is nyugodtan játszanak vele akik egy csöpp angol tudással sem rendelkeznek. Manapság már kevés játékot magyarosítanak, szinte minden angolul van. Szóval aki nem tud angolul az tanuljon meg.
ÖSSZESSÉGÉBEN:
Grafika: 10/10  (nagyon tetszett a stílusa a rajzfilm figura beütés)
Irányítás 10/10 (Nem volt vele igazából gondom)
Játék élmény: 10/8  ( a fentiekben felsorolt hibákért)
Hang/zene: 10/10 ( semmi gond nem volt vele)


Ajánlanám-e? Igen a letölthető verziót mindenképp kikell egyszer próbálni, hiszen a Team Fortress egy legendás játék.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ne használj csúnya szavakat!