2011. október 17., hétfő

Boxhead Online Game Kritika!

A Boxhead nevű játékot interneten lehet játszani, csomó olyan honlapon ahol ilyen internetes játékok vannak.
Nem kell hozzá letölteni semmit, ha van vmilyen Flash a gépeden elindul a játék. De egyébként sem sok idő letölteni egy ilyen Flash-t. A játék menüje nagyon egyszerű, fehér háttér, menüpontok.  A beállításoknál általános beállítások vannak. Nem olyan sok és részletes beállítás van rajta mint egy fizetős játéknál, de ez a beállítás szám pont megfelelő ahhoz, hogy rendesen, kényelmesen tudjon az ember játszani. Lehet figurákat beállítani, pályákat.
És a móddal kapcsolatos beállításokat. A grafikáját a Minecraftéhoz tudnám hasonlítani, ugyanúgy kocából van minden, kocka ember, kocka pálya elemek, kocka ellenségek. De már írtam egyszer nekem ez a stílus tetszik.
Az egész játék felül nézetes, ami néha zavaró mert nem arra fordul ahova te mondod neki. A játék lényege az, hogy a zombiek ellen egy közepes méretű pályán addig maradjunk életbe ameddig csak tudunk. Belehet állítani, hogy Roundonként legyen-e Boss vagy ne legyen. Bossal nehezebb szóval aki először játszik az inkább Boss nélkül tegye. Fegyverekben bővelkedik a játék, nagyon sok van. Sok segéd fegyver is Pl. taposó akna, időzített bomba, fal stb. Van zenéje a játéknak, de nekem annyira nem tetszett. Nem tudom miért egyszerűen nem tetszett. A hangok rendben voltak. Halál hörgés, lövés hang. A szokásosak.
Viszont az ember egy idő után rohadtul elunja azt, hogy minden pályán ez megy: Zombie, lövés,zombie, lövés, Round megnyerése. Egy idő után unalmassá és monotonná válik a játék. Ezért szerintem nem érdemes sokat játszani vele , mert csak egy elvesztegetett estéd lesz vele, de kb 30-60 perc még nagyon élvezetes.
A multiplayer mód nem lett nagyon kidolgozva, mert egy billenytűzeten lehet csak ketten játszani.
Ez nagyon jó lenne, de alig fér el a másik ember mellé a tied azon a kicsi billentyűzeten és mindig lecsúsznak az ujjaid a betükről.

Összességében:

Hang/Zene      10/8  (nem tetszett annyira a zenéje)
Játék Élmény: 10/7  ( Egy idő után monotonná, unalmassá válik és elmegy a kedved az egésztől.)
Grafika:         10/10  
Irányítás:         10/7  ( Multiplayer!!!!!)

Ajánlanám-e? Mivel internetes játék ezért kipróbálásnak mindenképp, hiszen annyira nem rossz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ne használj csúnya szavakat!